Primer dobre prakse

Beni Tehing d.o.o.

Kako poslovati in biti uspešen v panogi, v kateri  je samo v slovenskem prostoru po podatkih poslovnega portala registriranih skoraj 3.500 podjetij? V podjetju Beni Tehing d.o.o. iz Štor, ki se je v 50 letih delovanja razvilo iz kovaške obrti v industrijsko proizvodno podjetje kovinskih izdelkov, so prepričani, da brez lastnega razvoja in inovacij  v današnjem poslovnem svetu ne moreš preživeti.

»Kdor ne vlaga v razvoj in kakovost, naj se pripravi na neuspeh,« je prepričana direktorica podjetja Eva Štrlekar Markošek.

V podjetju so se vedno znali prilagoditi razmeram in potrebam trga. Tako so leta 2003, potem ko so kupili prvo peč, lahko začeli opravljati storitve toplotne obdelave kovin. Tako so pridobili nove kupce, ki so potrebovali tudi storitve strojne obdelave. Tri leta kasneje so z nakupom podjetja, ki izdeluje strojne komponente in livarska orodja, ter z nakupom CNC strojev, svojo ponudbo zaokrožili: svojim kupcem nudijo izdelavo strojnih komponent od surovca do končnega izdelka.

»Z najsodobnejšo tehnologijo bomo lahko zadostili željam kupcev kovinskih izdelkov. Hkrati nam to omogoča, da bomo svojo dejavnost v prihodnje še bolj usmerili na tuje trge. S tem želimo postati eden od najbolj prepoznavnih proizvajalcev v regiji«, so odločeni v podjetju Beni Tehing. 

»Saj vemo, koga spremlja sreča. In če imate ob sebi še strokovnega bančnega svetovalca in ponudbo Sklada skladov, je odločitev za naložbo toliko lažja.« zaključi direktorica podjetja. 

 

 

»Kdor ne vlaga v razvoj in kakovost, naj se pripravi na neuspeh.«

Pokličite 01 200 75 14 ali nam pišite na sklad.skladov@sid.si

milijonov €
sredstev Evropske Kohezijske politike
milijonov €
sredstev posrednikov
milijonov €
sredstev za končne prejemnike
17. September 2023

Do konca leta je v okviru Sklada skladov in Sklada skladov Covid-19 na voljo skupno 93 milijonov evrov sredstev

Do konca leta  je v okviru Sklada skladov in Sklada skladov Covid-19 prek različnih finančnih instrumentov na voljo skupno 93 milijonov evrov sredstev. 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.