Podrobnejše informacije in sredstva lahko pridobite pri navedenih posrednikih:

Naziv Telefon Spletna stran E-naslov
Sberbank 080 22 65 www.sberbank.si sklad.skladov@sberbank.si
Slovenski podjetniški sklad 02 234 12 60 www.podjetniskisklad.si info@podjetniskisklad.si
SID banka 01 200 75 14 www.sid.si sklad.skladov@sid.si
Primorska hranilnica Vipava 05 302 91 17 www.phv.si info@phv.si
milijonov €
sredstev Evropske Kohezijske politike
milijonov €
sredstev posrednikov
milijonov €
sredstev za končne prejemnike
Primorska hranilnica Vipava
t: 05 302 91 17 www.phv.si
SID banka
t: 01 200 75 14 www.sid.si
Primorska hranilnica Vipava
t: + 386 5 302 91 17 www.phv.si
t: + 386 80 22 65 www.sberbank.si
Slovene Enterprise Fund
t: + 386 2 234 12 60 www.podjetniskisklad.si
Slovenski podjetniški sklad
t: 02 234 12 60 www.podjetniskisklad.si
15. Maj 2019

Na voljo posojila za financiranje projektov celovite energetske prenove javnih stavb iz Sklada skladov (EE)

Finančna sredstva Sklada skladov so odslej končnim uporabnikom na voljo tudi v obliki posojil za financiranje projektov celovite energetske prenove javnih stavb. Do sredstev so upravičene osebe...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.