O skladu

Področja financiranja

MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA (MSP)

Na področju malih in srednje velikih podjetij (MSP) bodo prek finančnih posrednikov Sklada skladov MSP-jem, mikro podjetjem in samostojnim podjetnikom na voljo ugodni mikrokrediti za financiranje obratnih sredstev in naložb v osnovna sredstva, portfeljske garancije, lastniško in kvazi-lastniško financiranje.

RAZISKAVE, RAZVOJ IN INOVACIJE (RRI)

MSP-jem, zagonskim podjetjem, start-up in velikim podjetjem bodo na področju razvoja, raziskav in inovacij (RRI) na voljo ugodni krediti za financiranje investicij ter portfeljske garancije.

ENERGETSKA UČINKOVITOST (EE)

Javnemu sektorju in ESCO podjetjem bodo na področju energetske učinkovitosti na voljo ugodni krediti za celovito energetsko prenovo javnih stavb.

URBANI RAZVOJ (UR)

Na področju urbanega razvoja v mestnih občinah bodo javnemu sektorju, zasebnemu sektorju, ki upravlja z javnimi površinami in stavbami ipd., ter javno-zasebnim partnerstvom na voljo ugodni krediti za projekte na področju urbanega razvoja.

Pokličite 01 200 75 14 ali nam pišite na sklad.skladov@sid.si

milijonov €
sredstev Evropske Kohezijske politike
milijonov €
sredstev posrednikov
milijonov €
sredstev za končne prejemnike
17. September 2023

Do konca leta je v okviru Sklada skladov in Sklada skladov Covid-19 na voljo skupno 93 milijonov evrov sredstev

Do konca leta  je v okviru Sklada skladov in Sklada skladov Covid-19 prek različnih finančnih instrumentov na voljo skupno 93 milijonov evrov sredstev. 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.