Primer dobre prakse

INO, d.o.o. Žiri

V podjetju INO, d.o.o. Žiri se zavedajo, da jim največjo nevarnost predstavlja konkurenca, ki ne konkurira s kakovostjo, temveč s ceno. Zato svojo konkurenčno prednost že skoraj trideset let razvijajo in vzdržujejo predvsem z odlično, edinstveno, inovativno, predvsem pa kakovostno ponudbo proizvodov in storitev.

Njihovi začetki poslovanja segajo v leto 1991. Začeli so kot podjetje za konstruiranje in izdelavo strojne opreme. Najprej so začeli proizvajati stroje za sitotisk, kasneje so zaradi potreb tržišča razširili svojo dejavnost še na proizvodnjo strojev za tisk stekla in avtomatizacijo proizvodnih linij. Danes ima podjetje izdelan načrt ohranitve oziroma dviga tržnega deleža na obstoječih trgih kot tudi celovit projekt tržnega prodora na tuje trge z opremo za sitotisk, ki je plod lastnega razvoja. V zadnjih letih so že močno povečali prodajo. Na domačem trgu prodajo tretjino izdelkov  in storitev, preostali dve tretjini pa v državah članicah Evropske unije in tudi zunaj nje.

Da bi uresničili smele načrte, so se odločili za nakup strojev za obdelavo - CNC rezkalnega stroja in stružnice. Z novo naložbo bodo skrajšali roke dobav, povečali obseg proizvodnje ter izboljšali kakovost obdelave kovinskih proizvodov za potrebe svojih kupcev. Za uresničitev želenih naložb so potrebovali dodatna sredstva, ki so jih uspešno pridobili iz naslova Sklada skladov.

Direktor podjetja Blaž Mur je o sodelovanju z bankami pri pridobivanju sredstev Sklada skladov povedal: »Ko ti bančni svetovalec v pravem trenutku predstavi vse značilnosti in prednosti financiranja iz Sklada skladov, je odločitev za prepotrebno naložbo toliko lažja.«

»Ko ti bančni svetovalec v pravem trenutku predstavi vse značilnosti in prednosti financiranja iz Sklada skladov, je odločitev za prepotrebno naložbo toliko lažja.«

Pokličite 01 200 75 14 ali nam pišite na sklad.skladov@sid.si

milijonov €
sredstev Evropske Kohezijske politike
milijonov €
sredstev posrednikov
milijonov €
sredstev za končne prejemnike
17. September 2023

Do konca leta je v okviru Sklada skladov in Sklada skladov Covid-19 na voljo skupno 93 milijonov evrov sredstev

Do konca leta  je v okviru Sklada skladov in Sklada skladov Covid-19 prek različnih finančnih instrumentov na voljo skupno 93 milijonov evrov sredstev. 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.