Primer dobre prakse

Biosistemika d.o.o.

Biosistemika d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na področju razvoja programske opreme za laboratorije, ki delujejo na področju znanosti o življenju. Njihove storitve so na voljo na globalnem trgu, predvsem v ZDA in Evropi. Največja konkurenčna prednost podjetja je integracija bioloških znanj z znanjem IT.

Ekipa vključuje člane, ki so bili ali so še vedno vključeni v raziskave o življenjskih znanostih. Sodelujejo s strankami na eni strani in z razvijalci programske opreme na drugi, hkrati pa poskrbijo, da vsi vpleteni poglobljeno razumejo, kako bo programska oprema uporabljena na strani odjemalcev. Tak sistem zagotavlja vrhunsko kakovost dobavljenih izdelkov. Storitve podjetja vključujejo vse korake življenjskega cikla razvoja programske opreme: pisanje specifikacij, kodiranje, testiranje in vzdrževanje. Podjetje sodeluje z vodilnimi podjetji v Life Science panogi, kot so Gilson, Agileng, Roche, 4titude in drugi.

Podjetje je preko posrednika, Slovenskega podjetniškega sklada, iz naslova Sklada skladov, ki ga upravlja SID banka prejelo mikroposojilo v višini 25.000 evrov.

"Naša največja konkurenčna prednost je integracija bioloških znanj z znanjem IT."

Pokličite 01 200 75 14 ali nam pišite na sklad.skladov@sid.si

milijonov €
sredstev Evropske Kohezijske politike
milijonov €
sredstev posrednikov
milijonov €
sredstev za končne prejemnike
17. September 2023

Do konca leta je v okviru Sklada skladov in Sklada skladov Covid-19 na voljo skupno 93 milijonov evrov sredstev

Do konca leta  je v okviru Sklada skladov in Sklada skladov Covid-19 prek različnih finančnih instrumentov na voljo skupno 93 milijonov evrov sredstev. 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.