SBC Webinar: Zelena posojila, zelena obveznica in zeleni projekti

V četrtek 22. aprila 2021 Slovenian Business Club (SBC) organizira webinar z naslovom Zelena posojila, zelena obveznica in zeleni projekti, kjer bo aktivno sodelovala tudi SID banka.

SID banka bo na dogodku predstavila zelene projekte in možnosti pridobitve zelenih posojil za podjetja in industrijo. Udeležencem bodo podrobneje predstavljeni trenutni aktualni programi banke in možnosti ugodnih posojil.

Predstavitev s strani SID banke bo izvedla Polona Hiti, samostojna strokovna sodelavka za podjetja. 

Dogodek bo potekal v organizaciji Slovenskega kluba podjetnikov (SBC) v sodelovanju s podjetjem Roto in se bo začel ob 10. uri

 

Webinarji SBC zasledujejo vizijo ponujanja koristnih in praktičnih nasvetov za podjetnike, seznanjanja z novimi trendi v industrijah in opozarjanja na prihodnje izzive v gospodarstvu.

 

Več informacij o dogodku sledi v kratkem na spletni strani organizatorja

Vljudno vabljeni.

Pokličite 01 200 75 14 ali nam pišite na sklad.skladov@sid.si

milijonov €
sredstev Evropske Kohezijske politike
milijonov €
sredstev posrednikov
milijonov €
sredstev za končne prejemnike
11. Marec 2021

Za MSP v okviru Sklada skladov na voljo portfeljske garancije za RRI

SID banka v okviru Sklada skladov širi dostop do financiranja razvojno pomembnih projektov za MSP z novim finančnim instrumentom, portfeljske garancije za raziskave, razvoj in inovacije (RRI). 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.