Internacionalizacija in rast podjetij IKT panoge s pomočjo trga kapitala

Gospodarska zbornica Slovenije v četrtek 22. aprila 2021 pripravlja spletni seminar z naslovom Internacionalizacija in rast podjetij IKT panoge s pomočjo trga kapitala kjer bo svojo vlogo na področju internacionalizacije predstavila tudi SID banka. 

Rast in povečevanje poslovanja v tujini velikokrat od podjetij zahteva velike finančne vložke. V kolikor se kot podjetje srečujete z izzivi zagotavljanja finančnih sredstev za širitev poslovanja vaše družbe v tujino, ste vljudno vabljeni, da se udeležite spletnega seminarja, kjer bo vlogo SID banke na področju internacionalizacije predstavila direktorica oddelka za razvoj produktov in evropske programe, Natalija Stošicki. 

Na spletnem seminarju bodo predavatelji iz investicijskih in analitičnih krogov predstavili vzvode ter možnosti, ki jih imajo gospodarske družbe za zagotavljanje financiranja razvojih načrtov širitve svojih aktivnosti prodaje in poslovanja v tujino.

Spletni seminar bo v pomoč vsem, ki svojih razvojnih načrtov ne vidite v luči sprememb v večinski lastniški strukturi družbe.

Na spletnem seminarju bodo sodelovali še predstavniki podjetij Gartner, RSG sklada tveganega kapitala, TRX sklada iz Brazilije ter predstavniki poslovne mreže Slovencev v Latinski Ameriki.

 

Spletni seminar organizira matična sekcija pri GZS, Združenje za informatiko in telekomunikacije ter IKT horizontalna mreža. 

Dogodek bo potekal med 15.00 in 16.30 uro in bo za člane ZIT ter IKT-hm brezplačen. Za nečlane pa bo kotizacija znašala 150 EUR + DDV.

 

Več informacij o dogodku je dostopnih na spletni strani organizatorja

Vljudno vabljeni, da se udeležite dogodka in pospešite pot vašega podjetja na tuje trge.

Pokličite 01 200 75 14 ali nam pišite na sklad.skladov@sid.si

milijonov €
sredstev Evropske Kohezijske politike
milijonov €
sredstev posrednikov
milijonov €
sredstev za končne prejemnike
25. Maj 2021

Z dolgoročnimi posojili SID banke do otvoritve nove parkirne hiše v Mestni občini Koper

Predstavniki Mestne občine Koper in SID banke so danes slavnostno odprli novo podzemno garažno hišo, ki bo razbremenila in revitalizirala staro mestno jedro.

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.