Regijske delavnice za podjetnike za pridobitev mikroposojil iz Sklada skladov

Brezplačne regijske delavnice za podjetnike s predstavitvijo ugodne ponudbe Slovenskega podjetniškega sklada in SID banke.

Na dogodku bo predstavljen razpis P7 – Mikrokrediti 2019 Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) ter ostale spodbude SPS, ki so na voljo v letu 2019. S strani SID banke bo predstavljena ponudba posojil iz naslova Sklada skladov.

Udeleženci bodo deležni tudi individualnega svetovanja na info točkah.

Program

10.00 - 10.05 Pozdravni nagovor s strani predstavnika Slovenskega podjetniškega sklada

10.05 - 11.30 Predstavitev razpisa P7 - Mikrokrediti 2019

10.30 - 10.50 Predstavitev ostalih spodbud SPS v letu 2019

10.50 - 11.10 Predstavitev ponudbe SID banke kot upraviteljice Sklada skladov

11.10 - 11.30 Izkušnje iz prve roke: Predstavitev izkušenj podjetnika

11.30. - 12.30 Individualna svetovanja na info točkah ter pogostitev s kavo

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite najkasneje 3 dni pred dogodkom na e-mail: iza.verdel@slotur.com

 

/sites/www.skladskladov.si/files/documents/dogodki/vabilo_dogodki_sps_april.pdf

milijonov €
sredstev Evropske Kohezijske politike
milijonov €
sredstev posrednikov
milijonov €
sredstev za končne prejemnike

Pokličite 01 200 75 14 ali nam pišite na sklad.skladov@sid.si

10. Junij 2019

Obvestilo: Posojila za financiranje naložb v razvoj, raziskave in inovacije (RRI)

Obveščamo vas, da so pošla vsa sredstva po programu Financiranje naložb v raziskave, razvoj in inovacije iz Sklada skladov (RRI) pri finančnem posredniku SID banki, zato oddaja vlog po navedenem...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.